A Magyar Gépjárműipari Szövetség (MGSZ) megtartotta első Elnökségi Ülését 2012-ben

2012. Március 27.
Az MGSZ Elnöksége elfogadta a 2011. évi pénzügyi beszámolót, a 2012. évi költségvetést és a 2012 évi munkatervet. Az MGSZ Közgyűlésének időpontja 2012 május 10.-e lesz. Az Elnökség megválasztotta a 2012-ben esedékes tisztújításhoz a Jelölőbizottságot. Bemutatkozott a NEFAB multinacionális svéd csomagolástechnikai cég, mint az MGSZ pártoló tagjelölt vállalata. A PricewaterhouseCoopers (PWC) munkatársai összefoglaló prezentációt tartottak a legfontosabb 2012-es adó- és jogszabályi változásokról. Forrás: MGSZ

Az MGSZ Számvizsgáló Bizottsága 2012 február 6.-án ellenőrizte az MGSZ 2011 évi beszámolóját és azt az MGSZ Elnökségének elfogadásra javasolta. Az MGSZ Elnöksége elfogadta a 2011. évi pénzügyi beszámolót.

Az MGSZ Elnöksége elfogadta az MGSZ 2012. évi költségvetési tervezetét és az MGSZ 2012 évi munkatervét.


Az MGSZ Közgyűlésének időpontja 2012 május 10.-e lesz. Az Elnökség megválasztotta a 2012-ben esedékes tisztújításhoz (MGSZ Elnök- és Elnökség választás) a Jelölőbizottságot.  A jelölőbizottságot Kozma László az MGSZ Elnökségének Tiszteletbeli Tagja, az MGSZ Számvizsgáló Bizottságának Elnöke vezeti, tagjai: Cziegler József, MGSZ Elnökségi Tag (Schwarzmüller), Nagy Tamás, MGSZ Számvizsgáló Bizottsági Tag (Rába).

Bemutatkozott a NEFAB multinacionális svéd csomagolástechnikai cég, mint az MGSZ pártoló tagjelölt vállalata.


A PricewaterhouseCoopers (PWC) munkatársai összefoglaló prezentációt tartottak a legfontosabb 2012-es adó- és jogszabályi változásokról: a katasztrófavédelmi hozzájárulásról, a kormányzat által elvárt béremelésről, valamint a szakképzési hozzájárulás és a kutatás-fejlesztés területén megjelenő pályázati lehetőségekről.

Az MGSZ következő Elnökségi Ülése 2012 május 10.-én lesz, az MGSZ Közgyűlést megelőzően.

Legújabb hírek

Újabb ötszáz dolgozót vesz fel a Mercedes

2014. Március 26.
A kecskeméti Mercedes-Benz gyárban májustól bevezetik a harmadik műszakot. Ezzel további termelőkapacitás áll az új Mercedes-Benz kompaktautó-generáció rendelkezésére.

Brumbauer József: 800 új mérnököt kell kinevelnünk 5 éven belül

2014. Március 26.
A magyar járműipari egyik forró témája a szombathelyi gépészmérnök képzés beindítása. Igyekszünk minél több érintettet megszó altatni: a BPW Hungária ügyvezetője révén a vállalkozói oldallal kezdjük a sort.